Ring og få en snak med vores værkfører vedrørende tilbud på service eller reparation på din bil. Kontaktes på tlf 56 631 631 eller mail info@kb-biler.dk

Alle biler hos Køge Bugt Biler har gennemgået en gennemgribende og komplet kontrol. Dertil kommer, at langt de fleste af vores biler er synet af Applus+.

Bilerne gennemgås på vores eget værksted. Hér beskæftiger vi et bredt team af erfarne og dygtige mekanikere, som tilsammen er i stand til at udføre alle reparationer og vedligeholdelsesopgaver på bilerne. Er der sket en mindre skade eller er forruden knust, så klarer vi også den. Og altid til fornuftige priser. Vi udregner gerne en overslagspris, inden vi går i gang med opgaven – ved større afvigelser i forbindelse med arbejdets udførelse, kontaktes kunden.

Mens du venter…

Hos Køge Bugt Biler kan det godt betale sig at vente, mens bilen bliver tjekket eller får vinterdæk på. Vi har indrettet et venterum til vores kunder. Hér kan du se tv, arbejde på din pc – via trådløst netværk – nyde en kop kaffe eller læse dagens aviser.

Vi samarbejder med:
v_rksted001_199x66dinitrol_173x68aplus_144x69