BENYT DEN LAVE RENTE - KØB ELLER LEASE DIN NYE BIL NETOP NU.

Vi arbejder konstant på at gøre dit bilkøb så let og ukompliceret som muligt. Derfor hjælper vi naturligvis også med finansieringen af dit bilkøb, hvor vi her samarbejder med veletablerede finansieringsselskaber.

santander-consumer-banknordea_logocartalogo

Privat:

Når du køber en bil hos Køge Bugt Biler, kan du vælge mellem flere former for finansiering og leasingmodeller, såsom privatleasing eller deleleasing/splitleasing, og hvor du i forbindelse med sidstnævnte, kan spare penge på firmabilbeskatningen.

Sådan arbejder vi:

  • Du skal være i stand til at betale minimum 20% i udbetaling
  • Salg af din gamle bil vil typisk dække udbetalingen helt eller delvist
  • Når udbetalingen er klaret, er dit billån godkendt
  • Vi skal ikke se budgetter og lønsedler
  • Vi klarer al papirarbejdet og indfrier eventuel gæld i din gamle bil
  • Du kommer og henter din nye bil
  • Der kan IKKE tilbydes finansiering for personer registreret i RKI

SAFE Forsikring:

Tryghed hvis uheldet er ude.

Med en SAFE tilknyttet din bilfinansiering er du sikret, at dit lån bliver betalt, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig pga. sygdom eller ulykke.

Sådan fungerer vores SAFE sikring.

Hvis du bliver arbejdsløs eller uarbejdsdygtig, kan forsikringen overtage betalingen af dine månedlige låneydelser, inkl. renter. Derudover vil forsikringen indfri hele restgælden på dit lån i tilfælde af dødsfald.

Erhverv:

Det er også muligt at lease erhvervsbiler og nogle af vores personbiler. Kontakt os, så ser vi nærmere på den bil, du har i tankerne.

Vi kan også tilbyde både deleleasing (splitleasing) og flexleasing af din nye bil – mest velegnet til dyrere biler fra ca. kr. 350.000,-. Det begrænser værditabet på bilen væsentligt.

Se meget mere – klik her